تزریق چربی به لب

تزریق چربی به لب

بر اثر افزایش سن و سبک زندگی تمام اعضای بدن و صورت از جمله "لب" دستخوش تغییراتی از جمله کاهش حجم، ارتفاع و برجستگی می‌شود. به طور طبیعی لب از دو قسمت فوقانی و تحتانی تشکیل شده است که قسمت فوقانی شامل قسمت سفید و قرمز می‌باشد که توسط حاشیه لب از یکدیگر جدا شده‌ است. قسمت تحتانی نیز از نظر حجم تقریباً دو برابر قسمت فوقانی می‌باشد. هر دو قسمت لب کاملاً قرنیه یکدیگر هستند.

افزایش حجم لب یکی از پرطرفدارترین اعمال زیبایی است. افزایش حجم لب با تکنیک‌های مختلفی انجام می‌شود که "تزریق چربی" یکی از مؤثرترین و متداول‌ترین این روش‌ها است. اغلب مراجعه‌کنندگان تمایل دارند به طور کاملاً طبیعی حجم و ارتفاع لب خود را افزایش دهند و از آنجایی که در روش "تزریق چربی" از چربی‌های خود فرد استفاده می‌شود پزشکان تا حد امکان و موجود بودن شرایط استاندارد برای بیمار تزریق چربی را پیشنهاد می‌کنند.

چگونگی تزریق چربی به لب

برای انجام این روش ابتدا فرد متقاضی باید در جلسه مشاوره قبل درمان حضور پیدا کند. در این جلسه پزشک ضمن بررسی شرایط جسمانی بیمار و معاینه لب و علل کاهش حجم آن تعیین می‌کند که فرد به چه میزان چربی برای تزریق نیاز دارد. میزان چربی تزریقی با در نظر گرفتن فرم طبیعی لب و انتظارات بیمار تعیین می‌شود بنابراین متقاضیان باید با پزشک خود صادق باشند و انتظارات خود را به خوبی مطرح کنند.

همانطور که گفته شد در این روش از چربی‌های خود فرد برای تزریق استفاده می‌شود از این رو پزشک چربی مورد نیاز را عمدتاً از ناحیه شکم، پهلو، ران و یا بازو برداشت می‌کند. برای برداشت یا ساکشن چربی پزشک از داروهای بی‌حسی موضعی استفاده می‌کند تا بیمار دچار احساس درد نشود، بنابراین نباید نگران درد ناشی از برداشت چربی باشید. پزشک پس از برداشت چربی آن را در دستگاه سانتریفیوژ قرار می‌دهد تا ناخالصی‌های آن کاملاً استخراج شود.

در مرحله بعد پزشک از داروهای بی‌حسی در ناحیه لب استفاده می‌کند و سپس به کمک سوزن‌های بسیار ظریفی چربی استخراج شده را به آرامی در لایه‌های زیرین پوست لب تزریق می‌کند. فرآیند برداشت و تزریق چربی نیازمند رعایت نکات بسیار حساس و مهمی است برای مثال پزشک قبل از برداشت چربی باید چربی‌های انباشته شده در تمام نواحی بدن را بررسی و از محل مناسب آن را برداشت کند و یا هنگام تزریق باید به قدری این عمل را به آرامی انجام دهد که چربی در لایه‌های زیرین پوست تجمع نیابد از این رو متقاضیان باید به مراکز معتبر و نزد پزشکان مجرب مراجعه کنند.

ماندگاری نتایج تزریق چربی به لب

ماندگاری نتایج تزریق به عوامل بسیاری بستگی دارد اما بررسی‌ها نشان داده است که نتایج این روش حدوداً تا یک دهه ماندگاری دارد. بیماران به خاطر داشته باشند به دلیل اینکه درصدی از چربی تزریق شده توسط بدن جذب می‌شود پزشکان کمی بیش از نیاز چربی برداشت و تزریق می‌کنند تا پس از جذب چربی نتیجه مطلوبی حاصل شود. همین امر موجب می‌شود تا پزشک به بیماران توصیه کنند برای افزایش ماندگاری و ترمیم چربی‌های جذب شده توسط بدن افراد سالانه یک‌بار برای ترمیم و تزریق مقداری چربی به کلینیک مراجعه کنند.

بهبودی پس از تزریق چربی به لب

از آنجایی که برای برداشت و تزریق چربی پزشک از کانولا و سوزن‌های بسیار ظریفی استفاده می‌کند بیمار دچارعوارض خاصی نمی‌شود بنابراین بهبودی زودتر از آنچه در تصور شماست حاصل می‌شود. به دنبال تزریق ممکن است بیمار کمی دچار تورم و کبودی شود که با رعایت دستورات پزشک بسیار سریع بهبود می‌یابد و افراد می‌توانند سریعاً به محل کار و زندگی خود بازگردند. در برخی موارد ممکن است پزشک ناچار به استفاده از سوزن‌های ضخیم‌تری باشد که در این صورت تورم و کبودی افزایش خواهد یافت که این مسئله نیز جای نگرانی ندارد و ظرف مدت یک هفته بهبود می‌یابد.

مزایای تزریق چربی به لب

تزریق چربی دارای مزایای بسیاری است که از جمله مهم‌ترین آن می‌توان به استفاده چربی خود بیمار برای تزریق اشاره کرد؛ زیرا وقتی چربی از بدن خود فرد برداشت می‌شود احتمال بروز حساسیت و آلرژی وجود ندارد. طبیعی بودن بافت لب پس از تزریق، عدم نیاز به بخیه، عدم نیاز به بستری و ماندن در منزل، دوران نقاهت نسبتاً کم و آسان، ماندگاری بالای نتیجه تزریق، عدم نیاز به بیهوشی و عوارض جانبی بسیار کم از دیگر مزایای این روش زیبایی پرطرفدار است.

برای افزایش حجم لب‎ها تزریق ژل بهتر است یا تزریق چربی؟

پاسخ این مسئله کاملاً سلیقه‌ای است و به نظر خود فرد بستگی دارد که با یک مقایسه ساده فرد می‌تواند بهترین انتخاب را داشته باشد البته توصیه می‌شود برای انتخاب حتماً با پزشک متخصص نیز مشورت شود.

تزریق ژل

تزریق چربی

ویژگی

موقت

بسیار بالا

ماندگاری

نسبتاً زیاد

بسیار کم

عوارض جانبی

2 الی 3 روز

2 الی 3 روز

دوره نقاهت

نسبتاً کم

خفیف

میزان درد

هر 6 ماه

هر 12 ماه

جلسات ترمیمی

مقرون به صرفه

نسبتاً زیاد

هزینه

هزینه تزریق چربی به لب

هزینه تزریق چربی بر اساس میزان چربی برداشت و تزریق شده، میزان داروی بی‌حسی استفاده شده، نیاز بیمار به سایر دارو و سوزن‌ها، تجهیزات پزشکی کلینیک و دستمزد پزشک متفاوت است. اگر تمایل به تزریق چربی به لب در کلینیک سعادت آباد هستید می‌توانید جهت کسب اطلاعات بیش‌تر با مشاوران حاضر در مرکز تماس حاصل بفرمایید.

آیا تزریق چربی به لب مورد تایید است

تزریق چربی به لب مورد تایید FDA و سازمان غذا و دارو است. تمام افراد بالای 18 سال که بنا به دلایل مختلف دچار کاهش حجم لب شده‌اند می‌توانند کاندید جراحی تزریق چربی به بدن شوند.

در دوران بارداری تزریق چربی به لب بهتر است یا تزریق ژل؟

هنوز هیچ یک از مجامع علمی استفاده از پرکننده‌های لب ژل و چربی را در زنان باردار تایید نکرده است؛ زیرا عوارض جانبی تزریق در جنین هنوز به صورت دقیق شناسایی نشده است بنابراین به مادران باردار توصیه می‌شود تا پایان دوره باردار و شیردهی برای تزریق چربی به لب تأمل کنند.

عوارض تزریق چربی به لب چیست؟

همانند سایر روش‌های زیبایی اگر تزریق چربی به صورت اصولی و تحت نظر پزشکان مجرب انجام شود احتمال بروز بسیار کم است اما هر روشی با عوارض احتمالی همراه است که تزریق چربی به لب نیز از این قاعده مستثنی نیست. از جمله عوارض تزریق چربی به لب می‌توان به کبودی در محل برداشت و تزریق چربی، تورم، التهاب، گلوله شدن چربی زیر لب، عدم تقارن لب‌ها، آسیب به عصب لب، آسیب به عروق خونی، جا به جایی چربی تزریق شده و عفونت اشاره کرد.

آیا روش ایمن دیگری برای افزایش حجم لب وجود دارد؟

روش‌های متفاوتی دیگری از جمله تزریق ژل و کارگذاری ایمپلنت برای افزایش حجم لب وجود دارد که هر یک دارای مزایا و معایب منحصر به خود است. اینکه شما کاندید بهتری برای کدام روش هستید باید توسط پزشک و پس از معاینه اولیه مشخص شود اما به طور کلی از آنجایی که در روش تزریق چربی جسم خارجی یا ماده بیگانه‌ای به بدن تزریق نمی‌شود از این رو احتمال پس زدن و بروز آلرژی وجود ندارد و در نهایت می‌توان گفت "تزریق چربی" ایمن‌ترین و مؤثرترین روش افزایش حجم لب است.

مراقبت‌های بعد از تزریق چربی به لب

  • عدم دستکاری و ماساژ محل تزریق و برداشت چربی
  • عدم قرار گرفتن در معرض نور مستقیم خورشید
  • مصرف به موقع و صحیح داروهای تجویز شده توسط پزشک
  • رعایت بهداشت پوست صورت
  • عدم استعمال مواد دخانی و استفاده از مشروبات الکلی
  • نخوابیدن به روی صورت به مدت یک هفته الی 14 روز
  • عدم داشتن فعالیت‌های سنگین بدنی به مدت یک هفته