راه های جلوگیری از جوش زدن بعد از لیزر موهای زائد
خدمات لیزر۱۷-خرداد-۱۴۰۳

راه های جلوگیری از جوش زدن بعد از لیزر موهای زائد

خدمات لیزر یکی از جدیدترین و مؤثرترین راه‌های ازبین‌ بردن موهای زائد هستند که در سال‌های اخیر موردتوجه بسیار زیادی قرار گرفته‌اند. این روش می‌تواند تاثیر طولانی مدت و دائمی در حذف موهای زائد داشته و بسیاری از عوارض اپیلاسیون، شیو و سایر روش‌ها را نیز بر روی پوست نگذارد. 

اگرچه لیزر مو زائد برای بسیاری از افراد بدون هیچ عوارضی تأثیر خود را می‌گذارد، اما در برخی از افراد موجب بروز جوش بر روی پوست می‌شود. این عارضه ممکن است به دلایل مختلفی و حتی در لیزر اربیوم و اندولیفت نیز رخ دهد. در اکثر مواقع با اقدامات آسانی می‌توان از جوش زدن‌های پس از لیزر موهای زائد جلوگیری کرد. در این مقاله قصد داریم با راه های جلوگیری از جوش زدن بعد از لیزر موهای زائد و دلایل بروز آن بیشتر آشنا شویم.

 

دلیل بروز جوش روی پوست بدن پس از لیزر چیست؟

در اکثر مواقع خدمات لیزر بدون هیچ‌گونه عوارضی همچون جوش زدن خواهند بود؛ اما ممکن است به برخی دلایل که در ادامه گفته می‌شود، جوش‌هایی بر سطح پوست ظاهر شود.

پوست حساس

از عمده‌ترین دلایل جوش زدن بر روی پوست پس از انجام خدمات لیزر را می‌توان پوست حساس فرد دانست. معمولاً افرادی که پوست حساس دارند، با انجام هر فرایندی حتی اندولیفت که معمولاً از اقدامات زیبایی بدون عوارض است، دچار بروز جوش یا سایر حساسیت‌های پوستی می‌شوند؛ بنابراین اگر که پوست شما حساس است و نسبت به عوامل درونی و بیرونی بسیار سریع واکنش‌هایی همچون خارش، جوش زدن، سوزش و غیره را ایجاد می‌کند، بهتر است پیش از انجام لیزر موهای زائد، اپراتور یا پزشک خود را مطلع سازید.

آلوده بودن هند پیس دستگاه

یکی از مواردی که در انتخاب مرکز لیزر لازم است حتماً به آن توجه نمایید، میزان پاکیزگی و رعایت نکات بهداشتی آن است. پوست از حساس‌ترین اجزای بدن انسان است که با تماس با کوچک‌ترین آلودگی‌ای می‌تواند واکنش‌هایی همچون جوش، خارش و غیره را ایجاد کند؛ لذا تعویض هند پیس برای هر مراجعه‌کننده از الزامات بهداشتی هر مرکز لیزری است.

عدم رعایت اقدامات پس از لیزر

پس از انجام لیزر احتمالاً مجموعه‌ای از اقدامات لازم و ضروری به شما پیشنهاد خواهد شد که عدم رعایت‌کردن آنها می‌تواند جوش یا عوارض دیگری را باعث شود. از مهم‌ترین این اقدامات می‌توان به‌ضرورت استفاده از کرم‌های ضدآفتاب خوب به هنگام بیرون رفتن و عدم استحمام با آب داغ اشاره کرد.

نامناسب‌بودن تنظیمات دستگاه 

در پروسه خدمات لیزر، لازم است تنظیمات دستگاه بر اساس رنگ و نوع پوست افراد انجام شود. در صورتی که دستگاه به‌درستی و به طور دقیق تنظیم نشود، عوارضی همچون سوختن یا مشکلات پوستی را باعث خواهد شد. در نتیجه بهتر است به مراکزی مراجعه نمایید که اپراتورهای باتجربه و ماهری را برای انجام لیزر موهای زائد داشته تا از میزان صحیح پالس‌ها و درجه دستگاه و غیره مطلع باشند.

بیماری‌های زمینه‌ای

پیش از شروع فرایند لیزر از شما سؤالاتی در مورد بیماری‌های زمینه‌ای خواهند پرسید. یکی از دلایل مطرح‌کردن سؤالات گفته‌شده این است که احتمال بروز عوارض لیزر برای برخی افراد دارای بیماری‌های زمینه‌ای همچون سیستم ایمنی ضعیف بدن و یا مشکلات پوستی بیشتر خواهد بود. 

چگونه از جوش زدن پس از لیزر جلوگیری کنیم؟

اکنون که با دلایل جوش زدن پس از خدمات لیزر بیشتر آشنا شدید؛ می‌توانیم راه‌های پیشگیری از این عوارض پوستی را بهتر شرح دهیم. با رعایت نکات زیر می‌توانید از جوش زدن چه در لیزر موهای زائد و چه در لیزر اربیوم و غیره پیشگیری کنید.

لیزر مو زائد

پس از لیزر پوست خود را به طور کامل و به‌آرامی بشویید تا هیچ‌گونه عامل آلودگی بر روی آن باقی نماند.

حداقل تا 24 ساعت هرگز از شوینده‌های سنگین و یا عطر و اسپری و غیره بر روی بدن خود استفاده نکنید.

از استحمام با آب داغ و یا رفتن به سونا تا دو الی سه روز خودداری نمایید.

برخی کرم‌های ضدالتهاب می‌توانند در کاهش جوش زدن پس از لیزر مؤثر باشند. بهتر است برای انتخاب این کرم‌ها با اپراتور یا پزشک خود مشورت نمایید.

پس از لیزر از مواد آرایشی اصل و با برندهای خوب استفاده نمایید.

در صورت وجود هرگونه بیماری زمینه‌ای پیش از لیزر با پزشک مشورت نمایید.

به مراکز لیزر معتبر مراجعه نمایید و از رعایت موارد بهداشتی اطمینان حاصل نمایید.

 

برای درمان جوش‌های پس از انجام لیزر چه کنیم؟

گاهی به هر یک از دلایل گفته شده ممکن است پوست شما در نقاطی که لیزر کرده‌اید، جوش بزند. اقدامات زیر می‌تواند در بهبود جوش‌ها و ازبین‌بردن جای آن کمک‌کننده باشد.

  1. عدم قرارگیری در معرض مستقیم آفتاب شدید
  2. استفاده از کمپرس یخ بر روی جوش‌ها
  3. مصرف پمادها و کرم‌های ضدجوش با مشورت پزشک
  4. بخورهای بابونه، رزماری و غیره علی‌الخصوص برای افرادی با پوست چرب
  5. افزایش وعده‌های نوشیدن آب در طول روز

جمع‌بندی

ازبین ‌بردن موهای زائد همواره یکی از دغدغه‌های مهم افراد بوده است که با راه‌های مختلفی همچون شیوکردن، اپیلاسیون و غیره صورت می‌گرفته است. لیزر موهای زائد از جدیدترین این راه‌هاست که تأثیر بلندمدت و بهتری نسبت به سایر روش‌ها دارد؛ اما این روش در برخی موارد ممکن است باعث بروز جوش بر روی نقاط لیزر شده شود. این موضوع از عوامل مختلفی همچون حساس‌بودن پوست، آلوده بودن هند پیس دستگاه، بیماری‎های زمینه‎ای و غیره تاثیر می‌پذیرد. 

در صورت بروز جوش بر روی سطح پوست می‌توان با اقداماتی همچون کمپرس یخ و کرم‌های ضد جوش به بهبود آن سرعت بخشید. انتخاب مرکز لیزر یکی از مهم‌ترین عوامل در کاهش عوارض خدمات لیزر است. برای انجام انواع خدمات زیبایی همچون لیزر موهای زائد، لیزر اربیوم، مزوتراپی، اندولیفت و غیره بدون عوارض می‌توانید به کلینیک زیبایی سعادت آباد با بیش از 20 سال تجربه و تیمی متخصص مراجعه نمایید.

سؤالات متداول

آیا لیزر موهای زائد همیشه با جوش زدن همراه است؟

_ در حالت عادی خدمات لیزر هیچ‌گونه عوارضی برای مراجعه‌کنندگان ندارند. در برخی موارد همچون ابتلا به بیماری‌های زمینه‌ای، حساس‌بودن پوست، عدم مهارت اپراتور و غیره، احتمال بروز جوش وجود دارد.

آیا می‌توان از جوش زدن پس از لیزر جلوگیری کرد؟

_ بله. اقداماتی نظیر زدودن آلودگی‌ها از پوست، عدم استحمام با آب داغ، پرهیز از شوینده‌های سنگین و معطر و غیره می‌توانند احتمال جوش زدن را تا حد زیادی کاهش دهند.

جای جوش‌های ایجاد شده بر روی پوست پس از لیزر باقی می‌مانند؟

_ خیر. این جوش‌ها پس از یک هفته تا ده روز از بین خواهند رفت.

در صورت بروز جوش پس از لیزر چه زمانی به پزشک مراجعه کنیم؟

_ به‌طورکلی، جوش زدن پس از لیزر موضوع چندان نگران‌کننده‌ای نیست؛ اما در صورت همراه شدن با علائم دیگری همچون خارش و سوزش بهتر است با پزشک مشورت نمایید.

 

کلینیک سعادت آباد
جهت دریافت مشاوره رایگان و رزرو نوبت
با متخصصی جراحی و زیبایی ما تماس بگیرید.
برای مشاوره با دکتر جراحی زیبایی سعادت آباد کلیک کن.

هنوز نظری وارد نشده است!

دیدگاه خود را ارسال نمایید