تفاوت میکرودرم و میکرونیدینگ چیست؟ کدام روش بهتر است
بدون شک مراقبت از پوست تا حد زیادی روی زیبایی و جوانی تاثیرگذار است. تا زمانی که شما پوست شادابی نداشته باشید، نمیتوانید زیبایی و جوانی مدنظر را روی صورتتان احساس کنید. به خاطر همین همیشه تاکید میشود که علاوهبر مراقبتهای معمول و رایجی که خودتان در منزل برای پوست انجام میدهید، به سراغ استفاده از روشهای کلینیکی هم بروید که میتواند تغییرات بسیار زیادی را روی پوست صورتتان ایجاد کند و جوانی و شفافیت را دوباره به پوستتان برگرداند. دو مورد از روشهایی که خیلی زیاد در مورد آن صحبت میشود، میکرودرم و میکرونیدلینگ هستند اما سوال اینجاست که تفاوت میکرودرم و میکرونیدلینگ چیست و کدام یک گزینه بهتری است. در این مبحث به طور کامل راجع به تفاوت این دو مورد برایتان توضیح خواهیم داد تا تصمیم بگیرید که کدام یک را انتخاب کنید.
همه چیز درباره تفاوت میکرودرم و میکرونیدلینگ
اولین موردی که به شما کمک میکند تا تفاوت این دو پروسه زیبایی را متوجه شوید، تعریف کلی آنهاست. اگر بتوانید یک تعریف از دو مبحث متفاوت داشته باشید، تفاوت اصلی بین آنها برای همیشه در ذهنتان جا میافتد که در این قسمت ما تعاریف هر کدام از این موارد به شما خواهیم گفت. بهتر است بدانید که اگر به سراغ هر کدام از این دو متد بروید، چه پروسهای در انتظارتان است تا تفاوت میکرودرم و میکرونیدلینگ را به صورت کلی بهتر درک کنید.
تعریف میکرودرم چیست؟
میکرودرم برای زیبایی پوست است که به عنوان یکی از کم تهاجمترین روشها شناخته شده و قابلیت پاکسازی و لایهبرداری پوست را دارد. در این روش با دستگاه مخصوص میکرودرم کار میکنند که باعث میشود لایه نسبتا ضخیم حاوی پوست مرده از روی پوست صورت شما جدا شود. در واقع میکرودرم یک روش جوانسازی است که آسیبهای صورت را دوباره احیا میکند؛ آسیبهایی که به خاطر افزایش سن، اسکار، آکنه، نور خورشید، خشکی بیش از حد و دیگر مشکلات پوستی اتفاق افتاده است. البته برای گرفتنِ بهترین نتیجه و بالاترین میزان شفافیت باید چند جلسه میکرودرم را تکرار کنید که معمولاً برای هر نوع پروسه زیبایی پوست این قضیه صدق میکند.
تعریف میکرونیدلینگ چیست؟
میکرونیدلینگ هم یک روش کم تهاجمی است که با استفاده از آن؛ تولید کلاژن روی پوستتان تحریک میشود. در واقع تولید کلاژن از طریق این دستگاه عاملی برای بهبود مشکلات پوستی است که به آن روش درمان القای کلاژن هم میگویند. اینگونه که با استفاده از یک سری سوزنهای خیلی ریز و استریل شده منافذی را روی صورت به وجود میآورد.
گاهی اوقات خونریزیهای جزئی را هم روی پوست ایجاد میکند که عاملی برای افزایش جریان خون روی صورت و شفاف شدن پوست خواهد بود. با استفاده از میکرونیدلینگ، پوست به صورت طبیعی خودش را احیا و بازسازی میکند و شفافیت بسیار عالی را ایجاد خواهد کرد.
کاربرد میکرودرم و میکرونیدلینگ
برای اینکه تفاوت میکرودرم و میکرونیدلینگ را بهتر درک کنید، باید با کاربردهای آنها آشنا شوید. هر کدام از شما یک سری مشکلات پوستی دارید که میخواهید آنها را برطرف کنید. حال باید ببینید که کاربرد هر کدام از این روشها چگونه است و چه اثری روی صورتتان دارد. در نتیجه میتوانید تصمیم بگیرید که کدام روش را باید انتخاب کنید.
کاربرد میکرودرم
میکرودرم صورت برای افرادی مناسب است که میخواهند مشکلات زیر را در موست صورتشان از بین ببرند:
• جای جوش
• ناهماهنگی در رنگ پوست یا همان هایپر پیگمنتاسیون
• لکههای حاصل از آفتاب سوختگی یا ملاسما
• پوست کدر
• منافذ باز صورت
• لکههای حاصل از افزایش سن
• چروک پوست
• لکهها و ترکهای حاصل از بارداری
کاربردهای میکرونیدلینگ
میکرونیدلینگ هم برای افرادی مناسب است که میخواهند مشکلات زیر را در صورتشان بهبود ببخشند:
• چین و چروک
• جلوگیری از پیری پوست
• جای جوش، آکنه و خود جوش
• ترکهای پوستی به خاطر بارداری، چاقی و لاغری
• جای زخم
• جای جراحی
• تیرگی و عدم شفافیت پوست
مزایا و معایب میکرودرم و میکرونیدلینگ
مبحث دیگری که در تفاوت میکرودرم و میکرونیدلینگ باید به آنها اشاره شود، مزایا و معایب است. شما با آگاهی از این موارد میتوانید تصمیم بگیرید که کدام را انتخاب کنید تا فواید حداکثری به پوستتان برسد و تجربه خوبی از این روشها داشته باشید.
مزایای میکرودرم
• میکرودرم پوست به عنوان روشی شناخته میشود که هیچ گونه محدودیتی برای هیچ کدام از فصلهای سال ندارد و شما هر زمانی که اراده کنید، میتوانید آن را انجام دهید.
• عوارض آن بسیار کم است و بعضی از افراد هیچگونه عارضهای را تجربه نخواهند کرد.
د معمولاً عارضه آن به شکل سوزش و قرمزی بسیار کم خودش را نشان میدهد و بعد از مدت کوتاهی برطرف میشود.
• هیچ محدودیتی برای نوع پوست یا رنگ پوست در این روش وجود ندارد. حتی افرادی که پوست تیره هم دارند، میتوانند از این روش استفاده کنند.
• انجام آن هیچگونه درد و ناراحتی را به وجود نمیآورد. به خاطر همین هم خیلیها این روش را نسبت به لیزر ترجیح میدهند. زیرا در لیزر شما شاهد سوزش و درد خواهید بود.
• میکرودرم تاثیراتش را خیلی سریع نشان میدهد و اتفاقا تاثیرات چشمگیری هم خواهد داشت.
• با استفاده از میکرودرم داروهای پوستی خیلی بهتر جذب میشوند.
معایب میکرودرم
• میکرودرم برای افرادی که بیماریهای شدید پوستی مثل اگزما یا آکنههای خیلی شدید دارند، گزینه مناسبی نیست.
• برای اینکه نتیجه خوبی از این متد بگیرید و تغییرات چشمگیری را مشاهده کنید، بهتر است که چند جلسه درمان را با فاصله زمانی که متخصص برایتان تعیین کرده انجام دهید.
• قرمزی و التهاب هم جزو عوارضی است که به مقدار بسیار کم بعد از این روش تجربه میکنید که کاملاً هم طبیعی است.
مزایای میکرونیدلینگ
• میکرونیدلینگ به طور طبیعی پوست شما را وادار به تولید الاستین و کلاژن میکند؛ دو مادهای که عاملی برای جوانسازی پوست هستند و برای نقاط حساس پوست گزینه بسیار عالی است.
• برای هر نوع رنگ پوستی میتوان از آن استفاده کرد و نسبت به لیزر هزینه بسیار به صرفهتری دارد.
معایب میکرونیدلینگ
• برای بعضی از افراد ممکن است حساسیت ایجاد کند.
• برخی از افراد بعد از انجام این روش دچار ورم بسیار خفیف روی صورت میشوند.
• احتمال سوزش و قرمزی پوست هم کاملاً بالا است.
• چنانچه فشار دست یا دستگاه مناسب و استاندارد نباشد، امکان تیرگی و عفونت پوست هم بعد از انجام این روش وجود دارد.
مقایسه ماندگاری میکرودرم با میکرونیدلینگ
پیش از این با فواید میکرودرم و میکرونیدلینگ آشنا شده و متوجه شدید که هر کدام چه مزایایی برای پوستتان دارد؛ اما موردی که در تفاوت میکرودرم و میکرونیدلینگ باید به آنها اشاره شود، مسئله ماندگاری نتایج آنهاست که اهمیت بسیار زیادی دارد.
ممکن است بعد از اینکه میکرودرم را انجام دادید و جلسه درمانی به پایان رسید، سریعا نتایج قابل توجهی را مشاهده کرده و احساس کنید که پوست شما صافتر و شفافتر از قبل شده که البته بعد از گذشت مدت زمان مشخصی این تغییرات بیشتر به چشم میآید اما به هر حال یکدستی و روشنی پوست کاملاً مشهود است.
البته که شدت و نوع درمان هم میتواند روی نتایج تاثیر بگذارد و از جلسه سوم به بعد نتایج کاملاً مشهود هستند اما ماندگاری خیلی بالایی ندارند. یعنی ممکن است بعد از چند ماه پوست به حالت قبل خودش برگردد و نتایج خیلی پایدار نباشد که در مورد میکرونیدلینگ شرایط کمی متفاوت است.
نتایجی که بعد از میکرونیدلینگ به آن میرسید، ماندگارتر است با این تفاوت که شما دیرتر متوجه نتایج میشوید. یعنی بعد از میکرونیدلینگ پوستتان کمی ملتهب و قرمز است که حالت سوزش هم دارد اما بعد از مدتی به خاطر کلاژن سازی طبیعی؛ تازه شاهد نتایج بسیار عالی خواهید بود که ماندگارتر هم هستند. پس تفاوت میکرودرم و میکرونیدلینگ این است که ماندگاری میکرونیدلینگ نسبت به میکرودرم بیشتر است اما نتیجه میکرودرم زودتر روی صورتتان مشخص میشود.
میکرودرم یا میکرونیدلینگ؟
حال که با تفاوت میکرودرم و میکرونیدلینگ آشنا شدید، شاید بخواهید پیشنهاد متخصصان و پزشکان را هم بشنوید. همه چیز بستگی به ترجیح خودتان و مشکل پوستیتان دارد. اگر میخواهید همه چیز تخصصی پیش برود، با پزشک متخصص مشورت کنید تا ببینید کدام روش را پیشنهاد میکند اما اگر هدف شما فقط شفافیت پوست است و مشکل پوستی خاصی ندارید، باید از چند جنبه این دو مورد را مقایسه کنید.
• اول از همه مساله هزینه است. قیمت میکرونیدلینگ در هر جلسه از میکرودرم بالاتر است. علت هم این است که حساسیت استفاده از دستگاه در میکرونیدلینگ بیشتر است. از طرفی یک سری سرمهای درمانی خاص و گران قیمتتر در آن استفاده میشود. این تفاوت قیمت خیلی بالا نیست اما به هر حال موردی است که میتوانید آن را مدنظر قرار دهید. هیچ کدام از این دو روش تحت پوشش بیمه درمانی نیستند.
• نکته دیگری که به شما کمک میکند تا از بین این دو مورد یک روش را انتخاب کنید، تاثیرات هر کدام از آنها روی پوست است. باید به نوع پوستتان نگاه کنید و ببینید که کدام روش برای شما بیشتر نیاز است. میکرونیدلینگ که همراه با لایه بردارهای شیمیایی استفاده میشود، جای زخم، جوش و آکنه را به خوبی بهبود میبخشد. همچنین سوزنهای موجود در آن میتوانند رشد کلاژن را داخل پوست تحریک کنند؛ به گونهای که پوست دوباره از نو خودش را بازسازی کرده و علائم بیماریهای پوستی در آن بهبود بخشیده میشود.
میکرودرم هم تقریبا همین کار انجام میدهد؛ با این تفاوت که اثربخشی آن ملایمتر است و نتایج آن در طولانی مدت کمتر از میکرونیدلینگ مشخص خواهد شد.
• تفاوتی که بین کاربردهای این دو مورد باید اشاره کرد، این است که اگر بیماریهای پوستی خیلی خاص دارید که مدت زمان طولانی از آنها گذشته و میخواهید نتیجه بهتری بگیرید، حتماً به سراغ میکرونیدلینگ بروید. چراکه در این شرایط میکرودرم خیلی تفاوت خاصی را ایجاد نمیکند.
• مورد دیگری که میتواند به شما کمک کند تا تصمیم بگیرید به سراغ کدام روش بروید، جذب داروها است. اگر از داروی پوستی خاصی استفاده میکنید، میکرونیدلینگ را تجربه کنید؛ زیرا باعث ایجاد یک سری منافذ ریز در پوست میشود که جذب دارو توسط پوست را تا حد زیادی بالا میبرد.
خیلی از افرادی که از داروهای ریزش مو استفاده میکنند، برای پوست سر به سراغ میکرونیدلینگ میروند که اثربخشی داروها را چندین برابر میکند.
هشدار برای استفاده از میکرودرم و میکرونیدلینگ
فرقی ندارد که شما میکرونیدلینگ یا میکرودرم ابریژن را انتخاب کنید. در هر صورت اگر شرایط زیر را دارید، بهتر است که دست نگه دارید و بعد از بهبودی با اجازه پزشک این روشها را استفاده کنید.
• بارداری
• شیردهی
• آفتاب سوختگی
• آلرژی
• التهاب پوست
با تمام توضیحات ارائه شده، متوجه شدید که تفاوت میکرودرم و میکرونیدلینگ چیست. حتما حالا پیش خودتان تصمیم گرفتهاید که میخواهید کدام روش را انتخاب کنید. هر کدام از این روشها مزایای خودشان را دارند اما زمانی این مزایا شامل حالتان میشود که به جایی مراجعه کنید که میدانید بالاترین سطح کیفیت را ارائه میدهند.
کلینیک زیبایی سعادت آباد در زمینه خدمات زیبایی و پوست به عنوان یکی از کلینیکهای معتبر شناخته میشود، از آخرین دستگاهها و تکنولوژیها همراه با مواد مرغوب و با کیفیت برای احیا و زیبایی پوستتان استفاده میکند.
جمعبندی
استفاده از روشهای مختلف برای بازسازی و احیای پوست میتواند تا حد زیادی روی زیبایی و جوانی شما تاثیرگذار باشد. البته که خودتان در منزل هم باید اصول مراقبت از پوست را رعایت کنید و به پوستتان برسید اما چند وقت یکبار میتوانید با انجام هر کدام از این روشها جان تازهای به پوست خود بدهید. در این مقاله راجع به تفاوت میکرودرم و میکرونیدلینگ با شما صحبت کرده و گفته شد که هر کدام چه مزایا و چه معایب و چه کاربردهایی دارند و کدام یک برای شما مناسبتر است. اگر این مقاله را کامل مطالعه کرده باشید، قطعاً به پاسخ سوالتان رسیدهاید که باید به سراغ کدام روش زیبایی بروید.
برخی از سوالات متداول
سوالات زیادی در مورد تفاوت میکرودرم و میکرونیدلینگ وجود دارد که در این بخش به تعدادی از آنها پاسخ داده خواهد شد.
1. بین میکرودرم و میکرونیدلینگ کدام روش تهاجمیتر است؟
هر دو روش خاصیت تهاجمی کمی دارند؛ اما در مقایسه این دو باید گفت که حالت تهاجمی میکرونیدلینگ بالاتر است.
2. در کدام روش احساس سوزش و قرمزی بیشتر نمایان میشود؟
حس سوزش و قرمزی روی پوست در روش میکرونیدلینگ بیشتر از میکرودرم است.
3. کدام روش پر هزینهتر است؟
میکرونیدلینگ نسبت به میکرودرم مقدار کمی پرهزینهتر است.
4. آسیب حاصل از خشکی پوست با کدام روش بهتر درمان میشود؟
میکرودرم میتواند گزینه مناسبی برای بهبود خشکی پوست باشد و پوستتان را شاداب و سرحال کند.
هنوز نظری وارد نشده است!